Betalingsutsettelse

Lån inntil 100 000,- til kjøp av deler eller tjenester fra Toyota Ettermarked

Lån inntil 100 000,- til kjøp av deler eller tjenester fra Toyota Ettermarked

Uforutsette utgifter kommer ofte når det passer som dårligst. Derfor gir vi deg muligheten til å låne penger til bilrelaterte kostnader som for eksempel reparasjon, service eller kjøp av utstyr fra Toyota-butikken.

Hva kan du låne til?

Vi vet at folks livssituasjon og behov endrer seg over tid, og at man plutselig vil kunne trenge ekstra utstyr til sin bil, som for eksempel tilhengerfeste, barnesete eller sykkelholder. Vi vet også at det er mange ting man heller vil bruke penger på enn reparasjon og vedlikehold av bilen.

Derfor gir vi deg som Toyota kunde mulighet til å låne penger til å dekke reparasjon, service, eller utstyr, slik at du heller kan fordele disse kostnadene over en lengre periode. Maksimal lånesum er kr 100.000,-

Nedbetaling

Men en nedbetalingsperiode på inntil 38 måneder, velger du den nedbetalingstiden som passer deg og din situasjon best. Vi gir deg automatisk 3 måneder rente- og avdragsfri betalingsutsettelse. Som Toyota kunde får du i tillegg fri etablering, mens renter og et termingebyr på kr 45,- påløper hver måned. For oppdaterte rentebetingelser, ta gjerne kontakt med din kontaktperson hos Toyota-forhandleren.

Hvordan får du Toyota Betalingsutsettelse?

Hos din Toyota-forhandler får du hjelp til å søke om Toyota Betalingsutsettelse. Søknaden sendes elektronisk til Toyota Financial Services som foretar en rask kredittsjekk og gir deg svar på søknaden i løpet av kun få minutter forutsatt at dette skjer innenfor ordinær arbeidstid.

Priseksempel

Eff.rente 10,87 %, 65 000, o/5 år, Etabl.geb. 0,-. Totalt: 83 563,-.

Hvilke kundefordeler gir Toyota Betalingsutsettelse?

  • du kan enkelt kjøpe utstyr eller reparere bilen for inntil kr 100 000,-
  • du får automatisk 3 måneder rente- og avdragsfri betalingsutsettelse
  • du står fritt til å velge nedbetalingsperiode på inntil 38 måneder
  • du får fri etablering
  • du får svar i løpet av få minutter
  • du får hjelp til å ordne alt hos din Toyota-forhandler

Frarådning: Det er viktig uansett formål å benytte forbrukslån og kreditt med forsiktighet. Et forbrukslån eller en kreditt påvirker din økonomiske situasjon. Tenk derfor igjennom hvordan du skal betale tilbake og følg betalingsplanen.